KONSTRUKSIONE ALUMINI
 • Dyer
 • Dritare
 • Fasada alumini dhe xhami
 • Dyer rëshqitëse alumini
 • Vetrata xhami për ballkone, terraca dhe veranda prej alumini

 

 

KONSTRUKSIONE TË PLASTIKËS - PVC
 • Dyer
 • Dritare
 • Fasada xhami
 • Dyer rëshqitëse
 • Vetrata për ballkone, terraca, dhe veranda

 

VETRATA
 • Realizim i vendosjes të vetratave të cdo lloji (Fasada, cati dhe pjesë të brendshme)
 • Xhama izolues (të brendshëm dhe të jashtëm për ndërtime të reja)
 • Xhama kundër zjarrit (të brendshëm ose fasada të montuara nga jashtë)
 • Xhama të blinduar për cështje sigurie (banka, argjendari)
 • Xham me shtresa (për truproja), fonike (mbrojtje kundër zhurmës

 

REPLACEMENTS
 • Për skena regjie, sigurime dhe të tjera
 • Sipas porosive ( nëse është e nevojshme ndërhyrje me helikopter)
 • Shërbim special gjatë natës, me të njëjtat tarifa, në rast se kërkohet nga policia

 

XHAMA SPECIALE
 • Realizim i Fasadave tërësisht në xham Profilit të thjeshtë, dopio ose tek