PËRSHKRIMIKARAKETRISTIKAT TEKNIKE
  • Një sistem i detyrueshëm me një gamë të gjerë të kursimit të energjisë dhe opsioneve të performancës.
  • Dizajni i sheshtë siguron që sistemi të kujdeset për konceptet estetikë modernë.
  • Një varietet i gjerë i tipologjive për kursimin e energjisë lejon një përputhje ekzakte me kërkesat e projektit.
  • Xham në kasë deri në 48mm.
  • Dritare ajrosëse teke, dritare ajrosëse dopio, dritare e fiksuar, derë ballkoni ajrosëse me një kanat dhe me dy kanata, derë për hyrje kryesore me një kanat dhe dy kanata.
  • Zgjidhje për të dy tipet e mekanizmave me gjuhez EURO dhe 16 mm.
  • Kanate e Fshehur